Ibrakadabra i na filmu: Bio je voditelj na Sanremu, napisana je knjiga, sad je red i na bioskope

11.11.2021

08:34

0

Autor: 24sedam

Prati životni put legendarnog fudbalera

Ibrakadabra i na filmu: Bio je voditelj na Sanremu, napisana je knjiga, sad je red i na bioskope
Copyright Profimedia

Zlatan Ibrahimović odavno nije samo fudbaler. Fudbalski reprezentativac Švedske i napadač Milana je i veliki šoumen. Pošto već postoji autobiografska knjiga, "Ibrakadabra" je napravio i "korak više". Prema pomenutoj knjizi snimljen je i film "Ja sam Zlatan", švedskog režisera Jensa Sjorgena.

Premijera je zakazana za danas, a povodom toga na društvenim mrežama, na kojima je prilično aktivan, najavio je veliki događaj.

- Kad dođeš niotkuda, moraš da se boriš za sve. Jedanaesti novembar, čekanju je došao kraj – naveo je Ibrahimović u "pozivnici".

 

 

Knjigu je napisao švedski novinar David Lagerkranc, a on je i jedan od scenarista filma. Na scenariju je radio i Jakob Bekman.

Glavne glumačke role namenjene su Dominiku Bajraktariju Andersonu i Granitu Rušitiju. Bajraktari Anderson će igrati Ibrahimovića kada je imao od 11 do 13 godina, a Granit Rušiti će glumiti švedskog golgetera od njegove 17. do 23. godine, odnosno na početku profesionalne karijere u Malmeu i periodu kada je prešao u Ajaks.

- Ibrahimović je više od fudbalera, on je ikona i čisti vođa. Način na koji on igra i ponaša se na terenu i izvan njega je autentičan i niko ne može da ga imitira. Ovo je priča o legendi koja je naš savremenik. To je priča koja je stvorena za film - izjavio je producent Andrea Okipinti.

Podsetimo, Ibrahimović je nedavno bio voditelj na poznatom muzičkom festivalu Sanremo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: headliner.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike