Ostrvo bruji: Pogba odigrao poslednju utakmicu za Mančester junajted?

10.11.2021

19:01

0

Autor: 24sedam

Iskusni francuski reprezentativac je na izlaznim vratima „Old Traforda“

Ostrvo bruji: Pogba odigrao poslednju utakmicu za Mančester junajted?
Pol Pogba - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Navijači Mančester junajteda možda su poslednji put gledali Pola Pogbu u dresu svog kluba na gostovanju protiv Atalante (2:2).

Podestimo, iskusni vezista povredio se na treningu reprezentacije i dva meseca će biti van terena, a „San“ piše kako je mnogim čelnicima „crvenih đavola“ preko glave problema sa Pogbom, koji bi u januaru mogao da ode sa „Old Traforda“.

Sjajnom Francuzu ugovor sa Mančester junajtedom ističe narednog leta, ali rukovodstvo „đavola“ je mnogo bliže opciji da ga prodaju u predstojećem zimskom prelaznom roku, kako bi vratili bar neki deo uloženog u dolazak Pogbe iz Juventusa, leta 2016. godine.

Vezista „galskih petlova“ nije miljenik ni legendi Junajteda, Roj Kin, Geri Nevil i Pol Skols su u poslednje vreme veoma kritički govorili o partijama Francuza u dresu Mančester junajteda, ali ga to nije sprečilo da se navijačima obrati putem društvenih mreža.

- Kao što vidite, doživeo sam malu povredu, nadam se da nije toliko strašno. Narednih dana odradiću još jedan snimak, da vidim koliko je loše. Ali, vratićemo se jači, to već znate. Nismo izgubili veru, ni pozitivne vibracije. Zadržite osmeh, sve se dešava s razlogom. Hvala vam na podršci, svoj ljubavi, Bog vas sve blagoslovio, vratićemo se uskoro – rekao je Pogba u kratkom video postu na „Instagramu“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike