Vazura za 24sedam povodom krivične prijave: Zatečen sam, ne znam o čemu se radi!

10.11.2021

17:17

0

U daljem toku postupka tužilaštvo će sprovesti istragu i prikupiti dokaze

Vazura za 24sedam povodom krivične prijave: Zatečen sam, ne znam o čemu se radi!
Copyright MN Press

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pokrenulo je istragu protiv generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazure i još trojice osumnjičenih zbog zloupotrebe položaja.

Istraga je pokrenuta nakon što je danas po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa policijskim službenicima UKP MUP Republike Srbije, podneta je krivična prijava protiv njih, navodi tužilaštvo.

Ovim povodim za 24sedam Miloš Vazura generalni direktor Partizana izjavio je da će se odazvati pozivu i da je informaciju uprvao saznao iz medija:

- Stvarno sam zatečen, pokušavam da odgonetnem o čemu se radi. Nisam upoznat sa detaljima, ali ću se u svakom slučaju odazvati pozivu nadležnih organa, istako je Vazura i dodao:

- Za sada toliko mogu da kažem. 

Naredbom o sprovođenju istrage pored Vazure obuhavćen je i direktor biciklističkog kluba Partizan Branko Banović, zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica, dok su pod istragom za krivično delo zloupotreba službenog poližaja sekretar za sport i omladinu Gradske uprave Beograda Dragana Belojević. i samostalni savetnik za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda M.D, rečeno je u tuzilaštvu.

U daljem toku postupka tužilaštvo će sprovesti istragu i prikupiti dokaze, u pravcu utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike