Barselona bez Ćavija - još samo danas: Katalonski klub objavio detalje oko potpisivanja ugovora sa novim menadžerom (VIDEO)

06.11.2021

06:56

0

Autor: 24sedam

Gostovanje Selti večeras poslednja je utakmica pred novu eru kluba sa Nou Kampa

Barselona bez Ćavija - još samo danas: Katalonski klub objavio detalje oko potpisivanja ugovora sa novim menadžerom (VIDEO)
ćavi - Copyright fcbarcelona.com

Prošlo je pet i po godina od jedne od najemotivnijih priča u bogatoj istoriji Barselona. Od dana kada je ceo Nou Kamp bio u suzama pomešanim s ponosom.

Otišao je tada Ćavi Ernandez. Legenda se oprostila od kluba posle 17 godina stvaranja velike Barse. U suzama i uz najavu da će se vratiti.

 

 

Velika Barsa imala je i u spone i padove, ali nikada nije bilo toliko loše kao u današnje vreme. Zato se Ćavi vratio. Baš kao što je obećao uzevši mikrofon nasred terena pred prepunim tribinama Nou Kampa te 2015. godine.

Tada su navijači plakali zbog njega, sada su tužni zbog posrtanja omiljenog kluba. Ali, sad se Ćavi vratio.

Neće na teren, nego u klupu. Da vadi kestenje iz vatre, da popravlja pokvareno, da pokrene uspavanu mašineriju.

Fudbaleri Barselone večeras u Vigu igraju duel 13. kola Primere sa Seltom. Poslednji put bez Ćavija.

Katalonski gigant objavio je detalje oko potpisivanja ugovora sa novim menadžerom, a atmosfera u Barseloni odjednom je postala svečarska.

- Postigli smo dogovor sa Ćavijem Ernendezom i on će voditi prvi tim do kraja tekuće sezone, kao i u dve sledeće. Očekuje se da Ćavi stigne tokom vikenda, a u ponedeljak 8. novembra će biti održana njegova promocija kao trenera prvog tima Sve će se događati na stadionu čije će kapije biti otvorene za navijače. Nakon toga planirano je i obraćanje javnosti našeg novog menadžera - stoji na zvaničnom sajtu Barselone.

Ćavi Ernandez je odigrao 767 utakmica za Barselonu i osvojio 25 velikih trofeja, od čega četiri Lige šampiona i osam španskih prvenstava.

Sada, u drugačijoj ulozi, samo treba da nastavi tamo gde je stao 2015. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike