Poraz koji ništa ne menja, Stankovićev pomoćnik je uveren: Igraćemo na proleće u Evropi!

04.11.2021

22:25

0

Autor: 24sedam

Nebojša Milošević nije mnogo tugovao posle neuspeha protiv Midtjilanda

Poraz koji ništa ne menja, Stankovićev pomoćnik je uveren: Igraćemo na proleće u Evropi!
20201029ivZvezdaLiberec29 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ispustili su prvu meč loptu da overe proleće u Evropi. Na stadionu „Rajko Mitić“, u 4. kolu Lige Evrope, crveno-beli su doživeli prvi poraz, pošto ih je Midtjiland savladao 1:0.

Dobra šansa jeste propuštena, ali to nije tragično prihvaćeno na najvećem srpskom stadionu, pošto su izabranici Dejana Stankovića još apsolutni gospodari svoje sudbine.

Već u narednom meču, protiv Ludogoreca na istom mestu, crveno-beli bi mogli da overe, u najgorem slučaju plasman u osminu finala Lige konferencija, a možda i mesto u nokatu fazi Lige Evrope, ukoliko se poklopi rezultat iz meča Brage i Midtjilanda.

- Igrači su uradili sve što su mogli. Sa deset igrača 85 minuta, veoma je teško protiv brze ekipe. Do poslednjeg sekunda smo pokušavali ostvarimo pozitivan rezultat – rekao je odmah posle meča, za TV Arena sport pomoćnik Dejana Stankovića Nebojša Milošević.

Sve je po crveno-bele krenulo nizbrdo kada je, već u 12. minutu, direktan crveni karton dobio Miloš Degenek, da bi u finišu meča isključen bio i Marko Gobeljić (drugi žuti).

- Veoma zahtevna utakmica, hvala publici na podršci svih 96 minuta. Imali smo nekoliko situacija koje smo možda mogli da iskoristimo da postignemo pogodak, mislim da smo zaslužili, trudom, radom… Sa pet izmena pokušali smo maksimalno ofanzivni da budemo i da iskontrolišemo rizik koji je neophodan u jurenju rezultata. Nismo uspeli da damo gol, imamo još dve utakmice, u igri smo i imamo dovoljan broj bodova da realizujemo naš cilj. Držimo stvari u svojim rukama da na proleće igramo u Evropi. I biće tako – kazao je Nebojša Milošević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike