Nova loša vest: Halandov otac o povredi sina, zna se koliko još pauzira norveška gol mašina

04.11.2021

15:15

0

Autor: 24sedam

Uživo je gledao poraz svoje Borusije od Tadićevog Ajaksa

Nova loša vest: Halandov otac o povredi sina, zna se koliko još pauzira norveška gol mašina
Copyright Tanjug/Bernd Thissen/Pool via AP

Erling Haland ne igra već izvesno vreme zbog povrede, a po svemu sudeći pauza će da potraje. O stanju reprezentativca Norveške i napadača Borusije Dortmund govorio je i njegov otac.


- Bilo bi dobro kada bi mogao da odigra nekoliko utakmica pre Božića, ali je to malo verovatno. Oporavak ide relativno dobro, ako se u obzir uzmu sve okolnosti. Ipak, još neko vreme će biti van terena - rekao je norveškim novinarima Haland stariji, Alf-Inge.



Jedan od najtraženijih fudbalera današnjice povredio se nedavno u utakmici protiv Majnca. Do tada je postigao devet golova u šest bundesligaških utakmica, tri u Kupu Nemačke i jedan u Ligi šampiona.

Zbog svega pomenutog, Haland će nedostajati i Borusiji, ali i reprezentaciji Norveške u duelima protiv Letonije i Holandije koji odlučuju o plasmanu na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Podsetimo, u sredu je Borusija izgubila od Ajaksa u Ligi šampiona. Ovaj duel u kojem je strelac bio Dušan Tadić, mlađi Haland je odgledao sa tribina. Ajaks je prvi sa 12, a Borusija druga sa šest bodova koliko ima i Sporting. Bešiktaš je bez bodova.
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike