Vest iz Španije zvuči kao loš vic: Šaponjić van tima zbog povrede mišića!

01.11.2021

16:16

0

Napadač "jorgandžija" doživeo povredu na treningu

Vest iz Španije zvuči kao loš vic: Šaponjić van tima zbog povrede mišića!
Copyright Profimedia.rs

Srpski fudbaler Ivan Šaponjić ne igra za Atletiko Madrid zato što ga Dijego Simeone ne vidi u konkurenciji ostalih napadača kao što su Luis Suarez ili Antoan Grizman, a sada se na taj nadovezao još i zdravstveni problem.

Šaponjić je doživeo povredu mišića na treningu tako da je u saopštenju medicinske službe Atletiko Madrida navedeno da će do daljeg biti van tima i da su završeni radiološki testovi koji su potvrdili stepen povrede. Igrač je započeo fizioterapijski tretman i uskoro će početi rehabilitacioni proces, navele su "jorgandžije".

Šaponjić nije licenciran za utakmice u Ligi šampiona, pa svejedno ne bi ni mogao da nastupi protiv Liverpula na Enfildu.

On je pre pet i po godina otišao iz Partizana posle samo jedne godine igranja u prvom timu. Od selidbe u Lisabon, gde nijednom nije zaigrao za prvi tim Benfike, pa do danas Šaponjić je sakupio nešto više od 1.000 minuta igranja u belgijskog i španskoj prvoj ligi za Zulte Varegem i Kadiz, svega četiri minute za Atletiko Madrid. 

Pored toga odigrao je oko 40 mečeva u portugalskoj drugoj ligi nastupajući za drugi tim Benfike, a sve zajedno sa kup mečevima postigao je 27 golova. Šaponjić je u avgustu napunio 24. godinu!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike