Na "Marakani" se radi punom parom: Posle Ivanića i Erakovića pao još jedan potpis

26.10.2021

11:45

0

Golman Miloš Gordić ostaje u Zvezdi bar dve naredne godine

Na "Marakani" se radi punom parom: Posle Ivanića i Erakovića pao još jedan potpis
gordic - Copyright FK Crvena zvezda

Posle Strahinje Erakovića i Mirka Ivanića, još jedan član Crvene zvezde produžio je ugovor. Reč je o golmanu Milošu Gordiću. Kako je potvrđeno na sajtu prvaka Srbije, mladi čuvar mreže je produžio ugovor na još dve sezone, sa mogućnošću saradnje na još dve godine.

- Utisci nakon potpisa su odlični, zaista sam zadovoljan. Ovo je potvrda da sam dobro radio u minulom periodu, sigurno još jedan motiv više da nastavim ovako da treniram i da nastavim da se dokazujem. Ceo život sam u Zvezdi, više od deset godina, prošao sam sve mlađe kategorije i svi smo maštali da dođemo do prvog tima, debitujemo, a meni se to ostvarilo i nadam se da ću tako nastaviti - kazao je Gordić koji je debitovao protiv Spartaka.

- Osećaj je bio fenomenalan, sam čin igranja za Crvenu zvezdu, pogotovo kao mladi golman je jako teško, tako da sam ponosan i zahvalan na ukazanoj šansi. Nadam se da ću dobijati još minuta uz moj naporan rad i dokazivanje, cilj mi je da zaigram u Ligi Evrope, trudiću se i naporno raditi za to - dodao je mladi golman, rođen 2000. godine.

Mladi reprezentativac Srbije je ove sezone zabeležio dva nastupa u Superligi Srbije i učestvovao u pobedama Zvezde protiv Spartaka na gostujućem terenu i Proletera na stadionu "Rajko Mitić". Prošlu sezonu je proveo u Mačvi, u kojoj se kalio.

Kao omladinac Zvezde branio je na mečevima Lige šampiona za mlade, 2018. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike