Čudo od deteta: Ima samo pet godina, postao najmlađi član akademije Arsenala u istoriju, predviđaju mu karijeru Mesija (VIDEO)

21.10.2021

12:23

0

Autor: M. N.

Zejn Ali Salman toliko dominira da igra sa duplo starijom decom

Čudo od deteta: Ima samo pet godina, postao najmlađi član akademije Arsenala u istoriju, predviđaju mu karijeru Mesija (VIDEO)
Lionel Mesi - Copyright AP Photo/Gustavo Garello

Zejn Ali Salman, slobodno se može reći da je čudo od deteta i da mu predviđaju da će biti novi Lionel Mesi.

Ne bi to bilo ništa čudno da ovaj petogodišnjak nije postao član akademije Arsenala i tako postao najmlađi polaznik ove poznate fudbslake škole u istoriji.

Zanimljivo da su ga skautirali dok je bio još u jaslicama, a koliko je dominatan pokazuje i to da igra sa duplo starijim dečacima. 

- Pustili smo ga da igra sa njegovim uzrastom, ali tamo je bio nemilosrdan. Mnogo je brži od svih, on bi uzeo loptu i otišao, način na koji šutira, kako dodaje. Previše je dobar za svoj uzrast, pričali smo s njegovim tatom i on je takođe odlučio da je vreme za nove izazove - rekao je Ostin Skofild, jedan od trenera ovog dečaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Ali (@zaynalisalman)

 

Inače, za njega su bili zainteresovani mnogi klubovi, iako ima samo pet godina, ali po rečima njegovog oca, on se odlučio za Arsenal zato što mu je to omiljeni klub.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike