Lalatović dobio otkaz posle samo osam mečeva: Saradnja nije potrajala ni četiri meseca

17.10.2021

07:01

0

Al Batin pretposlednji posle osam kola

Lalatović dobio otkaz posle samo osam mečeva: Saradnja nije potrajala ni četiri meseca
20210421mmVojPart38 - Copyright Foto: MN PRESS

Prvi trenerski angažman u inostranstvu brzo se završio za sprskog stručnjaka.

Nenad Lalatović nije više trener Al Batina, saopštio je klub iz Saudijske Arabije.

Saradnja je potrajala nešto manje od četiri meseca. Lalatović je Al Batin preuzeo 25. juna, samo dve nedelje nakon što jepotpisao ugovor sa Radničkim iz Niša uz klauzulu da može da ode sa Čaira čim dobije ponude iz inostranstva.

Pohvalio se tada naš stručnjak "milionskim ugovorom", ali su rezultati slabiji od očekivanih uticali na to da u klubu donesu odluku o otkazu.

 

 

Ukupno osam utakmica sedeo je Srbin na klupi kluba iz Saudijske Arabije, a jedna pobeda (proslava u video snimku), tri remija i četiri poraza, te trenutno pretposlednje mesto na tabeli, daleko su od očekivanog i željenog.

 

 

- Rukovodstvo kluba odlučilo je da otpusti trenera prvog tima - stoji na društvenim mrežama Al Batina uz fotografiju srpksog stručnjaka.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Lalatović je trenersku karijeru počeo u Sremu 2011. godine, a vodio je Proleter iz Novog Sada, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac, Vojvodinu, Čukarički i Radnički iz Niša. Bio je i selektor U20 i U21 reprezentacije Srbije.

Da li će se nakon epizode u Saudijskog Arabiji vratiti u Srbiju ili će potražiti neki novi inostrani angažman saznaćemo u narednim danima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike