„Tanka“ subota u Primeri: Nula u Valensiji i minimalac Sosijedada

16.10.2021

21:30

0

Autor: 24sedam

Levante i Hetafe igrali bez golova, nešto zanimljivije na „Anoeti“

„Tanka“ subota u Primeri: Nula u Valensiji i minimalac Sosijedada
profimedia-0638270780 - Copyright Profimedia

U današnjim mečevima osmog kola španske Primere viđen je jedan gol. Levante i Hetafe podelili su bodove u Valensiji, dok je Real Sosijedad savladao Majorku na „Anoeti“ u samom finišu meča.

U duelu Levantea i Hetafea bilo je prilika na obe strane. Najbolju šansu na meču imali su domaći u 61. minutu kada se lopta odbila od defanzivca Hetafea Kuenke pravo na noge Horhea de Frutosa koji nije uspeo najbolje da je zahvati, pa je David Sorija uspeo da ovaj udarac skrene u korner.  

Gosti su najbolju priliku propustili u prvom minutu nadoknade drugog poluvremena kada je Enes Unal primio loptu na grudi u šesnaestercu domaćih, potom uputio ne baš sjajan udarac koji je lako izblokiran. Ipak, lopta je ostala u njegovom posedu, ali je iz drugog pokušaja pogodio prečku.

Real Sosijedad je celo drugo poluvreme imao igrača manje pošto je direktan crveni karton dobio Munjoz u prvom minutu nadoknade prvog dela, ali igrači Majorke nisu iskoristili brojčanu prednost. Tim Luisa Garsije je u poslednjim trenucima meča došao do tri boda: Lobete je primio loptu na ivici šesnaesterca i uputio udarac, lopta je zakačila Rusa na putu ka golu, promenila pravac i prevarila golmana Reinu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike