Poznati Italijan progovorio o Vlahoviću: Želeo sam da ga iz Partizana vodim u KPR

12.10.2021

15:49

0

Đani Di Marcio veruje da će Vlahović ponovo obući crno-beli dres

Poznati Italijan progovorio o Vlahoviću: Želeo sam da ga iz Partizana vodim u KPR
Copyright Dušan Vlahović/MN Press

Bivši sportski menadžer i trener Đani Di Marcio, otac novinara Skaj Sporta i poznatog transfer insajdera Đanluke di Marcija, otkrio je kakve su se igre igrale pre četiri-pet godina kada Evropa još nije znala u šta će izrasti srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

Interesantno je da se Di Marcio zalagao još tada za transfer sedamnaestogodišnjeg igrača u Englesku, a sada misli da srpski napadač ne uzvraća klubu na najbolji način za sve što su ljubičasti uradili za njega.

  - Plače mi se kad setim šta je Fjorentina učinila za njega. Ovaj napadač mi se dopao kada je imao sedamnaest godina. Razgovarao sam o tome sa jednim srpskim agentom da ga odvede u KPR, ali direktor Fjorentine Pantaleo Korvino me je pretekao i doveo ga direktno iz beogradskog Partizana plativši mu 400.000 evra godišnje unapred, pre nego što je stigao da zauzme mesto kao državljanin van EU i uprkos tome što je bio pojačanje za omladinski tim. Ali Vlahović je već sve zaboravio. Budućnost? Mislim da će otići u Juventus - rekao je Di Marcio.

Mnogi italijanski portali pišu danas da je Juventus ponudio iz novac i švedskog reprezentativca Dejana Kuluševskog, koji se nije na najbolji način adaptirao u redovima "stare dame" otkako se pre dve godine preselio iz Parme.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike