Isplivao snimak Pogbe koji komanduje svlačionici: Ovo je dokaz da Francuz ume da bude lider! (VIDEO)

12.10.2021

10:52

0

Autor: 24sedam

U reprezentaciji je to više puta dokazivao, ali šta se dešava u klubu?

Isplivao snimak Pogbe koji komanduje svlačionici: Ovo je dokaz da Francuz ume da bude lider! (VIDEO)
Tan2021-10-10_23169769_0 - Copyright Tanjug/Miguel Medina/Pool Photo via AP

Pol Pogba apsolutno poseduje sve što mu treba da bi bio lider u Mančester junajtedu, što je stara tema oko koje se navijači godinama spore. 

Sada je procurio snimak iz svlačionice Francuske, sa poluvremena finala Lige nacija, u kojoj je njegova reprezentacija pobedila Španiju

Posle 0:0 na poluvremenu, Španija je povela, ali je Francuska preokrenula i na kraju slavila 2:1, posle golova Karima Benzeme i Kilijana Mbapea

Na snimku iz svlačionice vidi se kako Pogba dovodi svoje saigrače u red, govoreći im šta treba da se menja. 

- Moramo da budemo agresivni! Počinje od od napada i ide sve do zadnje linije. Kad osvojimo loptu pozadi, idemo u napad! I da, moramo mnogo da trčimo, jer imaju kvalitetne igrače, ali imamo ih i mi. Moramo da držimo loptu i tako im kvarimo planove. Moramo da budemo agresivni u drugom poluvremenu - čuje se kako Pogba priča na poluvremenu. 

 

Ipak, taj plan sa posedom nije baš uspeo, jer je Španija imala ukupno 64 odsto poseda i prva povela. Ali, Francuska je nastavila da bude agresivna i tokom meča je napravila 14 faulova i zaradila tri žuta kartona u drugom poluvremenu, među kojima je bio i sam Pogba. 

Jasno je da je Pogbin govor bio sastavni deo uspeha Francuske, koja je prvi put osvojila Ligu nacija. 

Francuz je često u Engleskoj kritikovan zbog svojih nastupa za Mančester junajted. Legenda "đavola" Roj Kin kaže da Pogba uvek pokaže svoju najbolju verziju u reprezentaciji, ali ne i u klubu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike