Marko odjavio Nemca: Srbin objasnio šefu zašto neće da mu preda beleške sa svojih treninga

08.10.2021

18:17

0

Rusi pronašli par razloga što je Nikolić želeo da napusti Lokomotivu

Marko odjavio Nemca: Srbin objasnio šefu zašto neće da mu preda beleške sa svojih treninga
Copyright Profimedija.rs

Srpski stručnjak Marko Nikolić stavio je tačku na svoju epizodu u ruskom fudbalu kao trener Lokomotive, ali dok čeka i formalni raskid ugovora koji će uslediti kada Moskovljani isplate tri miliona evra kao deo letos postignutog sporazuma za prevremeni raskid saradnje, polako na videlo izlaze svi problemi koje je imao sa sportskim direktorom Ralfom Rangnikom!

Pored pasivnog odnosa Rangnika u većem delu prelaznog roka, pa i činjenice da je pred zatvaranje fudbalske pijace bez konsultacija doveo igrače za koje nije dobio saglasnost stručnog štaba, nemački stručnjak nametnuo je novog doktora ekipe, izvesnog lekara iz Meksika.

Bez njegove saglasnosti i dozvole Nikolić, navodno, nije mogao da koristi igrače, čak je od njega dobijao spisak fudbalera za naredni meč.

Ključan problem dogodio se u samoj komunikaciji Rangnika sa Nikolićem. Nemac je zatražio da Nikolić vodi beleške o svemu što bi radio na treninzima i da to njemu lično predaje na uvid.

Srbin je taj zahtev odbio saopštivši mu u lice da nije spreman za deljenje svog znanja i metoda rada sa ekipom i pojedincima. Ovakav odgovor bivšeg trenera Partizana, pišu Rusi, nikako se nije dopao Nemcu, tako da je i to bio razlog što je činio sve da mu oteža ostanak u klubu.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike