Srbija pobeđuje Luksemburg i Azerbejdžan! Veljković i Račić složni: Dominiraćemo i slaviti

06.10.2021

11:21

0

Orlovi se spremaju za dva važna meča u kvalifikacijama

Srbija pobeđuje Luksemburg i Azerbejdžan! Veljković i Račić složni: Dominiraćemo i slaviti
fss - Copyright fss.rs

Samo tri dana dele fudbalere Srbije od nastavka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo naredne godine u Kataru.

Najpre će Orlovi 9. oktobra gostovati Luksemburgu da bi tri dana kasnije dočekali Azerbejdžan. Ideja za oba susreta je ista i niko od naših reprezentativaca nema problem da je naglas saopšti.

- Kao i uvek idemo na pobedu! Kvalitetniji smo od Luksemburga to smo pokazali i u prvom meču. Sada to treba da potvrdimo. Naravno, isti recept primenićemo i protiv Azerbejdžana - rekao je Uroš Račić na konferenciji za medije i dodao:

- Osećam pritisak, sve je to pozitivno. Moramo da dobijemo prve dve utakmice, a protiv Portugala svakako idemo na pobedu. Ako budemo igrali kao protiv Irske, dominiraćemo i pobediti i Luksemburg i Azerbejdžan.

Miloš Veljković je naglasio da je zadovoljan stilom igre koji forsira selektor Dragan Stojković.

- Hoće da igramo ofanzivno, da imamo posed, odgovara mi takav sistem. Na meni je da dam sve od sebe na svakom treningu i utakmici, a na selektoru da odredi tim. Luksemburg je ofanzivna ekipa, ipak sve zavisi od nas. Treba da se držimo dogovora i neće biti problema.

Fudbaleri Srbije se posle pet odigranih kola nalaze na 2. mestu Grupe A kvalifikacija za SP sa dva boda manje od Portugala. Budući da upravo sa trenutnim liderom igraju poslednji meč, Orlovi će sa tri pobede obezbediti direktan plasman na Mundijal.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike