Potpisano! Suma jednim parafom postao milioner!

05.10.2021

20:04

0

Autor: 24sedam

Doskorašnji vezista Partizana ima novi klub

Potpisano! Suma jednim parafom postao milioner!
Copyright MN Press

Nije dugo Sejduba Suma čekao na novi angažman posle odlaska iz Partizana. Ono što je pre nekoliko dana najavljeno, u utorak je dobilo zvaničnu potvrdu – omaleni Gvinejac novi je fudbaler Kuvajta SC!

„Telegraf“ piše da je Suma potpisao jednogodišnji ugovor vredan milion evra, s opcijom produžetka saradnje na još godinu dana, ukoliko obe strane budu zadovoljne.

Podsetimo, Suma je pre desetak dana raskinuo saradnju s Partizanom, posle ispada i držanja samovoljne konferencije za štampu na Instagram profilu, na kojoj je, između ostalog, optužio trenera Aleksandra Stanojevića da nije govorio istinu o njegovom statusu u ekipi.

Novi Sumin klub, devetostruki prvak Kuvajta, s velikim ambicijama je ušao u novu sezonu, a ukoliko u njoj osvoje i neki trofej, iskusni vezista će biti još bogatiji, pošto u ugovoru ima obećane bonuse u slučaju trijumfa u nacionalnom prvenstvu ili nekom od tri Kup takmičenja.

Podsetimo, pre Sume Kuvajt SC je doveo nekadašnje velike zvezde evropskog fudbala Džona Obija Mikela (bivši fudbaler Čelsija), kao i Dimersija Embokanija, koji je tokom karijere nosio dresove Anderlehta, Monaka, Standarda, Volfsburga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike