Partizan ne prašta! Suma napustio Humsku!

24.09.2021

16:57

0

Autor: A. Š.

Sa iskusnim vezistom raskinut ugovor

Partizan ne prašta! Suma napustio Humsku!
Copyright MN Press

Partizan ne prašta! Sejduba Suma od petka više nije član crno-belih!

Podsetimo, iskusni vezista je u sredu, kao grom iz vedra neba, održao mini konferenciju u sopstvenoj režiji na svom Instagram profilu, kada je, između ostalog, naglasio da sve što je trener Aleksandar Stanojević pričao o njemu od početka letnjih priprema bila laž.

Samo nekoliko sati kasnije u odbranu stratega kluba iz Humske stao je prvi čovek sportskog sektora Ivica Iliev, koji je istakao da niko ne sme da bude iznad kluba, da bi epilog cele priče došao u petak, kada su crno-beli objavili da je sa jednim od miljenika navijača raskinut ugovor.

- FK Partizan zvanično obaveštava javnost da je danas raskinut ugovor sa Sejdubom Sumom. Nakon konstantnog kršenja klupske discipline od strane igrača koje je kulminiralo neovlašćenim oglašavanjem igrača u javnosti, klub je doneo odluku da sa igračem raskine profesionalni ugovor. FK Partizan je institucija iznad svakog pojedinca, a čvrsto jedinstvo svih struktura u klubu doprinosi da stručni štab i igrači postižu odlične rezultate i da je klub na pravom putu - objavili su u kratkom saopštenju crno-beli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike