Partizan ne može uvek da pobedi sa pet razlike: Natho zadovoljan posle trijumfa u Kruševcu

04.10.2021

14:50

0

Crno-beli kao prvi otišli na pauzu

Partizan ne može uvek da pobedi sa pet razlike: Natho zadovoljan posle trijumfa u Kruševcu
Copyright Foto: Marko Metlas/MN Press

Fudbaleri Partizana igraju jednu od najboljih sezona u poslednjih nekoliko godina.

Pred reprezentativnu pauzu u prvenstvu nalaze se na prvom mestu Superlige Srbije, imaju maksimalan učinak u Ligi konferencija i u danu kada Partizan puni 76. godina sve deluje maksimalno pozitivno.

U poslednjem kolu savladali su Napredak u Kruševcu sa 1:0, pa se zbog toga mogla osetiti i zabrinutost među navijačima. Video je to i iskusni Izraelac Birbas Natho, pa izneo svoje mišljenje o teškoj pobedi.

- Od nas se očekuje da na svakoj utakmici postignemo četiri ili pet golova, a to je nemoguće. Ova utakmica u gostima je bila prilično teška, naročito posle crvenog kartona. Borbenošću smo dobili utakmicu 1:0, moglo je da bude i lakše da smo odigrali pametnije posle njihovog crvenog kartona, ali to je fudbal. Iz ove utakmice izlazimo sa više samopouzdanja i snage i nastavljamo dalje - rekao je Natho za klupski sajt.

Promešao je karte i na ovom meču trener Aleksandar Stanojević, kako bi igrači imali što više vremena za oporavak.

- Imamo 25 igrača u rotaciji, a već dva meseca igramo utakmice na svaka tri, četiri dana. Veliki pritisak je na nama igračima, svi smo umorni. Trener se trudi da iz svakog izvuče maksimum, uvek ubacuje sveže igrače i svako dobija šansu, zadovoljan sam time. Moramo da nastavimo tako do kraja ako želimo da se borimo za titulu. Moramo da dajemo 100 odsto sebe u svakoj utakmici.

Za razliku od srpskih fudbalera koji igraju u Superligi, Natho će imati obaveze sa reprezentacijom u narednim danima.

- Skoro 12 godina igram u ovom ritmu sa dve utakmice nedeljno, imam dovoljno iskustva sa tim tako da sam našao način da se odmaram - zaključio je Natho.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike