Neozbiljno bi bilo da se Partizan sad opušta, Stanojević apelovao: Ne uzimajte ono zbog čega se igra fudbal

02.10.2021

14:37

0

Autor: 24sedam

Još jedan meč, pa reprezentativna pauza, crno-bele čeka Napredak

Neozbiljno bi bilo da se Partizan sad opušta, Stanojević apelovao: Ne uzimajte ono zbog čega se igra fudbal
MN Press - Copyright MN Press

Partizan je lider prvenstva, ima dva boda više od Crvene zvezde, a dobro mu ide u Evropi, jer ima dve pobede u prva dva kola Lige konferencija. Sutra ga čeka meč sa Napretkom u Kruševcu, a onda sledi reprezentativna pauza.

Trener Aleksandar Stanojević rekao je da bi bilo neozbiljno da se bilo ko sad opušta.

- Svima je nama jasno šta nam znači svaka utakmica u prvenstvu, pa i ova utakmica sa Napretkom pred pauzu. Želimo da uradimo ono što je najbolje za nas. Napredak igra u dobroj formi ove sezone, pogotovo kod kuće, imaju sve pobede osim utakmice sa Čukaričkim, tako da smo maksimalno koncentrisani i spremni. Kadrovska situacija je dobra, osim Saničanina koji je bolestan zbog korone, svi ostali su zdravi. Danas je trening, pa ćemo videti koji će igrači igrati sutra.

Ovo je poslednja utakmica za Partizan pred reprezentativnu pauzu i Stanojević veruje da neće biti opuštanja u njegovom timu.

- Mislim da sama činjenica da smo na prvom mestu i da treba da ostanemo tu, ne daje nam mogućnost da neko bude nemotivisan. To bi bilo stvarno neozbiljno s naše strane. Opet ćemo rotirati, neki će igrati iz razloga da svi mogu u svakom trenutku da maksimalno daju. Kruševac je fudbalski grad, lep je ambijent tamo, nadam se da će biti dobar teren, dosad je bio što smo gledali utakmice, ne vidim razlog da bude drugačije.

Partizan u poslednje vreme pobeđuje uz veliku dozu rutine, bar tako deluje sa strane.

- Imamo taj pobednički mentalitet i uglavnom igramo dobro. Nekad imamo periode, kao protiv Flore, kad smo bili lošiji i nesigurni. Imate i kad igrate dobro i ne pobedite. Ne može uvek, zato smo oprezni pred svaku utakmicu.

Iz Napretka je saopšteno da će Partizanovim navijačima biti zabranjen organizovani dolazak, a citirana je nova odluka FSS.

- Proverićemo, nismo čuli, ne znamo za to... Odradili smo tri utakmice kazne, gostovali u Kragujevcu, Lučanima i Lazarevcu bez navijača. Odradili smo tri utakmice kazne, ne možemo 33 meča da budemo kažnjeni. Očekujemo naše navijače u nedelju. Oni nam mnogo znače, nema razloga da ne budu na utakmici u Kruševcu ako su tri utakmice kažnjeni. Nemojte da nam oduzimate nešto zbog čega se igra fudbal. U redu, desilo se nešto u Novom Pazaru, mislim da je svako kažnjen adekvatno i da treba to da ostavimo iza sebe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike