Stanković u Belgiju poveo i dva "vunderkinda"

25.11.2020

08:14

0

Autor: D. B.

Crvena zvezda sutra protiv Genta u Ligi Evrope

Stanković u Belgiju poveo i dva "vunderkinda"
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezda krenuli su put Belgije po proleće u Evropi. Ono je nadohvat ruke, a sve bi bilo verovatno mnogo lakše da Dejan Stanković ima na raspolaganju kompletan tim. Ipak, u Belgiji to neće biti slučaj.

Slutnje su se obistinile, pa među igračima koji će istrčati na teren sutra od 18.55 neće biti nekih od najjačih aduta – Aleksandra Kataija, Gelora Kange, Marka Gobeljića (povrede), Milana Rodića (korona), Seku Sanoga (parni žuti).

Na spisku putnika su golmani Milan Borjan i Zoran Popović, pa defanzivci Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, vezisti Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Nikolić, Veljko Simić, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, te napadači Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Dijego Falćineli, Marko Lazetić i Mateja Bačanin.

Pročitajte još: U talenat ovog napadača Zvezde veruju i na Ostrvu

Među igračima koji su krenuli u Belgiju su i dva ultratalentovana igrača Bačanin i Lazetić kojima mnogi predviđaju, ne samo u okvirima Srbije veliku karijeru.

 

Na tabeli grupe L Lige Evrope Hofenhajm ima devet bodova, Zvezda je na šest, Liberec ima tri, dok Gent i dalje nije uspeo da osvoji ni bod. Prosta računica kaže da bi jedan trijumf bio dovoljan za nastavak takmičenje, naravno ukoliko Hofenhajm bude ostvarivao očekivan rezultat protiv Libereca. I remi u Belgiji bi približio crveno-bele još jednom od zacrtanih ciljeva.

U prvom meču grupne faze Lige Evrope, u Beogradu, Crvena zvezda je pobedila sa 2:1, golovima Kange i Kataija koji sutra neće biti u sastavu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike