Zvezdin sam čovek, naravno da sam pomogao: Bivši trener "špijunirao" Ludogorec

29.09.2021

05:08

0

Slaviša Stojanović na vezi sa crveno-belima

Zvezdin sam čovek, naravno da sam pomogao: Bivši trener "špijunirao" Ludogorec
Copyright Foto: Marko Metlas/MN Press

Još jedna velika utakmica je pred fudbalerima Crvene zvezde ove sezone. Na redu je drugo kolo Lige Evrope.

U Razgradu izabranike Dejana Stankovića dočekuje bugarski Ludogorec, a trijumf srpskog šampiona bio bi ogroman korak ka nastavku takmičenja.

Iz tog razloga je sasvim normalno što su pokrenuti svi resursi da se igra rivala podrobno izanalizira. Idealan "špijun" u ovom slučaju je nekadašnji trener Zvezde Slaviša Stojanović, koji je u dva navrata radio u Bugarskoj i odlično poznaje ekipu Ludogoreca.

- Da, istina je da sam pomogao. Normalno je da su me asistenti i treneri Crvene zvezde pitali za informacije o Ludogorecu. Poznajem tim Ludogoreca. Normalno je da su tražili informacije, kako bi napravili najbolji tim za ovu utakmicu - rekao je Stojanović za dsport.bg.

Bugarski tim je crveno-belima ostao u ne baš lepom sećanju, pošto ih je 2016. godine zaustavio u kvalifikacijama za Ligu šampiona. U Razgradu je bilo 2:2, a u Beogradu 4:2 za Ludogorec.

 

 

- Mislim da nas očekuje interesantna utakmica. Dve potpuno različite ekipe, a opet dve šampionske ekipe. Navikli su da osvajaju titule. Svi znam da je Zvezda izgubila pre nekoliko godina i da sada imaju još veći motiv zbog toga - ocenio je Stojanović, pa potvrdio Bugarima da je korona desetkovala crveno-bele.

Posle prvog kola Lige Evrope Crvena zvezda je usamljena na čelu tabele kao jedini tim koji je ostvario pobedu.Ludogorec i Midtjiland podelili su bodove (1:1).

- Meč Zvezde i Brage bio je prilično izjednačen. I veoma težak. Važan momenat, prvi meč u grupi. Obe ekipe su želele da pobedom počnu takmičenje. Sreća je malo bila na strani Zvezde - prisetio se iskusni trener, a za kraj izneo svoja očekivanja od duela u Razgradu:

- Ja sam za Zvezdu, to svi dobro znate. Dajem prednost Zvezdi jer ima više iskusnih igrača, ali svi znamo i da Ludogorec ima kvalitetne fudbalere. Mislim da će mali detalji odlučiti pobednika.

Utakmica drugog kola Grupe F Lige Evrope između Ludogoreca i Crvene zvezde na programu je u četvrtak u 21.00.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike