Emocije obuzele Stanojevića: Suze odmah na početku tribine s navijačima

28.09.2021

12:29

0

Trener crno-belih o optužbama za rasizam

Emocije obuzele Stanojevića: Suze odmah na početku tribine s navijačima
MN Press - Copyright MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević burno je počeo druženje sa navijačima, koje je organizovano kako bi se razbile zavereničke priče sa društvenih mreža.

- Ja sam ovde došao sa 13 godina, u ovoj sali sam igrao basket sa drugovima, ovde sam rastao i sad mi se spočitava da ne volim igrače - počeo je Stanojević sovju priču, a onda sa knedlom u grlu i suzama u očima nastavio:

- Napadaju me da sam rasista, da sam član nekakve albanske mafije. Ljudi me brane na društvenim mrežama, pa kad me već tako brane, daj da ja kažem nešto u svoju odbranu. Spočitava mi se da ne volim strance. Pa ako sam nekog voleo to je bio Kleo. Svuda imate zadovoljne i nezadovoljne, ja sam ima domaćih šest, sedam igrača koji su nezadovoljni. Nemam problem sa Sumom, igrač Partizana za mene je svetinje. Svakom igraču kažem ono što mislim pre nego što sam javno rekao. Poenta cele priče je da je svima mnogo važno da smo svi zajedno. Borimose za život na svakoj utakmici, da pobedimo, ali to je teško.

Stanojević je izdvojio još jednog stranca...

- Ja umirem za Rikardom. Dečko daje sve od sebe, uvija kolena posle svake utakmice. Pouzdano znam da je došao ovde za tri puta manje novca, pa kako ja drugačije da gledam tog momka, on je za mene zakucan na vrhu. Sumu sam stavio protiv Santa Klare iako nije zaslužio svojim ponašanjem da igra, ali stavio sam ga jer je interes ekipe to nalagao.

O golu na derbiju i izostanku radosti, Stanojević kaže:

- Ja ima četiri, pet igrača na koje se stalno derem i isto toliko na koje nikad nisam podigao glas. Jedan je Natho, šta na njega da vičem kad zna fudbal više nego ja. Na derbiju je imao jedan specijalna zadatak i nije radio ono što smo se dogovorili. Prvi put sam došao u situaicju da mu svašta kažem. Vikao sam na njega, a on minut posle toga da o gol. I šta da radim u takvoj situacij... emocije rade svoje, ne mogu odmah da budem lud od sreće.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P./ G.F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike