„Mitro’s on fire“, a knedla u grlu! Srbin ušao na tribinu da proslavi gol sa specijalnim gostom – dečakom koji je oduševio sve (VIDEO)

25.09.2021

15:55

0

Autor: A. Š.

Veliki gest fudbalera Fulama, predvođenih reprezentativcem „orlova“

„Mitro’s on fire“, a knedla u grlu! Srbin ušao na tribinu da proslavi gol sa specijalnim gostom – dečakom koji je oduševio sve (VIDEO)
Copyright Profimedia

Fulam je pobednik fudbalskog vikenda na Ostrvu. Bez ozbira na remi u gostima protiv Bristola (1:1), fudbaleri londonskog kluba napravili su gest vredan svakog divljenja, a prvi među jednakima bio je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Navijački stih „Mitro’s on fire“, čini se, nikada više nije pristajao snažnom centarforu, koji je u golom za vođstvo Fulama u 50. minutu, stigao do sedmog pogotka u poslednjih devet utakmica.

Ipak, sva fudbalska statistika pala je u vodu samo nekoliko trenutka pošto se lopta našla u mreži, jer su gosti, predvođeni Srbinom, završili „na tribini“ s gostujućim navijačima, sa željom da proslave pogodak sa secijalnim gostom - dečakom koji je oduševio sve.

Mališan Ris Porter (13), koji boluje od cerebralne paralize, pretrpeo je nedavno veliko nasilje na društvenim mrežama, pošto je objavio snimak na kojem igra fudbal.

Zbog toga su fudbaleri Fulama, posle Mitrovićevog gola, zajednički potrčali dečaku u zagrljaj, poslavši fenomenalnu sliku ljudskosti i empatije, u vremenu kada se te dve stvari, nažalost, u većini slučajeva dešavaju kao „izolovani incidenti“.

Bravo, bravo, bravo!!!!!

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike