Kabadahija iz Surinama došao pod udar zakona: Južnoamerička federacija pokrenula istragu zbog deljenja para u svlačionici

24.09.2021

10:39

0

Političar iz Surinama moraće da objasni zašto je delio novac igračima protivničke ekipe

Kabadahija iz Surinama došao pod udar zakona: Južnoamerička federacija pokrenula istragu zbog deljenja para u svlačionici
Roni Brusvijk - Copyright Profimedia

Potpredsednik Surinama Roni Brunsvajk, koji je ovih dana svetska internet zvezda zbog nastupa u 61. godini za svoj klub Inter Mongotapo u CONCACAF kupu, došao je pod udar južnoameričke fudbalske federacije (CONCACAF) zbog snimka na kojem se vidi kako u svlačionici protivničke ekipe deli novac igračima Olimpije iz Hondurasa!

 - Izuzetno smo zabrinuti zbog sadržaja videa koji kruži društvenim medijima i koji izaziva potencijalnu zabrinutost za integritet utakmice lige CONCACAF između Intera i Olimpije - poručili su iz CONCACAF.

 

 

Na snimku Brunsvajk, go do pojasa, sa dresom prebačenim preko ramena, deli novčanice igračima Olimpije koji ga saleću i traže svoj deo. Zbog toga je pokrenuta istraga utakmice iz koje su igrači Olimpije izašli kao pobednici rezultatom 6:0.

Brunsvajk je lokalni političar i vlasnik Intera, poznat i kao višestruki prestupnik, za kojim je u Holandiji bila raspisana poternica zbog trgovinom narkoticima. Na utakmici protiv tima iz Hondurasa igrao je 54 minuta zajedno sa svojim sinom Damjanom.

Slike sa ovog meča obišle su planetu, a mediji svakog dana saznaju nešto novo o Brunsvajku. Nikog, međutim, nije iznenadila vest da ima pedesetoro dece iz više veza i brakova.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike