Bivši napadač Partizana dao dva gola švedskom velikanu, pa „zagrmeo“: Đurgarden je us..n tim, mrzim ih!

23.09.2021

17:21 >> 17:25

0

Autor: Adam Štulić

Nikola Đurđić ima veliki animozitet prema klubu iz Stokholma

Bivši napadač Partizana dao dva gola švedskom velikanu, pa „zagrmeo“: Đurgarden je us..n tim, mrzim ih!
Copyright Nikola Đurđić foto: MN Press

Vratio se Nikola Đurđić u švedski fudbal posle epizode u Kini, ali, umesto u Hamarbiju, u kojem je bio viđen, iskusni centarfor je, na iznenađenje mnogih, završio u Degeforsu.

Klub koji se prošle sezone kao vicešampion drugorangiranog takmičenja plasirao u elitu posle 20 kola nalazi se u opasnoj zoni, ali je u sredu uveče umalo pomrsio računicu trenutnom lideru Đurgardenu, koji je u dramatičnoj završnici slavio 3:2.

Nekadašnji napadač Partizana bio je jedna od centralnih figura meča, pošto je golovima u 53. i 71. minutu poništio vođstvo favorizovanog rivala iz prvog poluvremena, a ništa manje u centru pažnje nije bio ni posle duela, kada je dao nekoliko veoma „zapaljivih“ komentara.

Mislim da smo bili bolji i da smo zaslužili mnogo više. Morali smo da pobedimo, tako se osećam – kazao je Đurđić, koji žali za situacijom pri rezultatu 2:2, kada su gosti tražili najstrožu kaznu.

To posebno ostavlja gorak ukus. Šteta što sudija nije imao hrabrosti da svira penal.

Srpski napadač je pre nekoliko godina dve sezone nosio dres Hamarbija, kada je razvio poseban animozitet prema jučerašnjem rivalu, čiji su navijači imali „poseban“ doček za Đurđića.

Pročitajte još

To je us..n tim! Mrzim ih i uvek je zadovoljstvo igrati protiv njih! Tako je, ne želim da lažem. Igrao sam derbi u Srbiji, ali nikada nisam osetio mržnju koju osećam od Đurgardenovih navijača. Između mene i njih postoji velika „strast“, ali i puno poštovanja, osećam to – kazao je Nikola Đurđić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike