Ludnica na Old Trafodu: Kristijano Ronaldo ponovo piše istoriju Mančester junajteda (VIDEO)

11.09.2021

13:36 >> 14:10

0

Portugalac u postavi, žurka može da počne

Ludnica na Old Trafodu: Kristijano Ronaldo ponovo piše istoriju Mančester junajteda (VIDEO)
Copyright Kristijano Ronaldo/Tanjug/ Photo/Rui Vieira)

Od jutros Mančester se ne smiruje. Danas je dan koji će ući u sećanje mnogih navijača “crvenih đavola” kao i njihovih očeva koji su zapamtili kako je to bilo kada je veliki Kristijano Ronaldo u prvom mandatu igrao za Mančester junajted.

Portugalac se vratio! Danas po drugi pu debituje sa crvenom “sedmicom” na leđima. Protivnik je Njukasl, za koje ne može da kaže da su mu ležali kao protivnici.

Kristijano Ronaldo napušta hotzel, kreće na Old Traford/Tanjug/AP Photo/Jon Super)

Na 12 mečeva nije imao nijedan poraz, devet puta je pobedio, ali je on sam postigao svega pet golova i to na dve utakmice, tri puta asistirao saigračima i jednom je zaradio težu povredu članka.

Ako se zanemari igrački aspekt novog CR7 debija, ovo će biti jedan od marketinški najvećih utakmica koja je odigrana u Premijer ligi. Sve svetske tv stanice poslale su svoje reportere u Mančester. Prati se svaki korak Kristijana Ronalda, pa samim tim i cele ekipe.

Oko stadiona su od jutros navijači koji odlaze iz svih krajeva Ujedinjenog kraljevstva, a samo će mali broj srećnika uspeti da prisustvuje stvaranju fudbalske istorije – danu kada je 36-godišnji Portugalac ponovo zaigrao za Mančester junajted.

Ole Gunar Solskjer nije mogao da pokavri žurku, iako je takvih običaja imao u svojoj prošlosti na klupi Mančester junajteda. Svestan je i Norvežanin da je on ovde ipak dobio sporednu ulogu i da značaj utakmice prevazilazi njegove ingerencije nad ekipom.

Kristijano Ronaldo na zagrevanju/Tanjug/AP Photo/Rui Vieira)

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike