Partizan otputovao na duel sa Anortozisom: Crno-beli, samo jako i vratite se sa tri boda! (FOTO)

15.09.2021

06:52 >> 07:19

0

Srpski tim počinje takmičenje u Ligi konferencija bez Pantića i Sume

Partizan otputovao na duel sa Anortozisom: Crno-beli, samo jako i vratite se sa tri boda! (FOTO)
Copyright Partizan.rs/Miroslav Todorović

Trijumfalno su prošli kroz verovatno najteže evropske kvalifikacije i domogli se učešća u prvom izdanju Lige konferencija u istoriji.

Sada je vreme za početak novog takmičenja. Ekspedicija Partizana otputovala je jutarnjim čarter letom na Kipar, na prvu od šest utakmica grupne faze Lige konferencija sa Anortozisom.

Partizan.rs/Miroslav Todorović

Crno-beli će u 20h po lokalnom vremenu odraditi prvi trening na stadionu GSP na kome svoje utakmice igraju i FK Apoel i AK Omonia u Nikoziji, dok će se trideset minuta ranije Aleksandar Stanojević obratiti predstavnicima medija na zvaničnoj konferenciji za štampu.

Na put su krenuli: Popović Aleksandar, Stevanović Nemanja, Lukač Milan, Miljković Aleksandar, Živković Marko, Ostojić Bojan, Vujačić Igor, Saničanin Siniša, Obradović Ivan, Urošević Slobodan, Smiljanić Milan, Jojić Miloš, Pavlović Lazar, Zdjelar Saša, Šćekić Aleksandar, Terzić Nikola, Lutovac Aleksandar, Marković Lazar, Jović Nemanja, Menig Kvinsi, Natho Bibars, Holender Filip i Gomeš Rikardo.

pročitajte još:

Spremni i orni za novo evropsko poglavlje, iako bez Danila Pantića i Sejdube Sume, fudbaleri Partizana bi trebalo da dokažu da su bolji od rivala u grupi i izbore nastavak takmičenja, a za to će im biti neophodan maksimalno ozbiljan pristup u svakoj utakmici.

Počev od ove sa Anortozisom koja je na programu u četvrtak uveče.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike