Mitrogol napravio rođendansku žurku: Srbin dvostruki strelac u pobedi nad Birmingemom (FOTO)

16.09.2021

05:48 >> 05:53

0

Lako je Fulamu da bude prvi kad ima takvog centarfora

Mitrogol napravio rođendansku žurku: Srbin dvostruki strelac u pobedi nad Birmingemom (FOTO)
Copyright Profimedia

Odigrano je sedam kola u Čempionšipu, a na vrhu tabele nalazi se Fulam.

Ekipa koju sa klupe vodi Marko SIlva zabeležila je pet pobeda i ima po jedan remi i poraz uz gol razliku 17:5.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Najveće zasluge za to idu na račun srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića. Popularni Mitrogol u sredu uveče je, u senci spektakla Lige šampiona, postigao dva gola u ubedljivoj pobedi u gostima Birmingemu od 4:1.

Bili su to peti i šesti pogodak našeg centarfora u sezoni, a engleski mediji ne štede lepe reči u veličanju njegove igre. Tako i čuveni The Times donosi priču o nešto ranijoj rođendanskoj proslavi Mitrovića na terenu u Birmingemu.

Printscreen/The Times

Najbolji strelac reprezentacije danas puni 27 godina, nema sumnje da je sjajno raspoložen nakon odlične igre dan ranije, a da mu “divan dan” bude potpuno savršen pobrinuo se i menadžer Fulama:

– Znamo da je Mitrović veoma važan igrač za nas, ali ne samo zbog toga što postiže golove. Koristimo ga da povežemo igru i slomimo pritisak rivala na naše vezne igrače – rekao je Silva i dodao:

– Postigao je gol iz penala u prvom poluvremenu, a onda i drugi kada je bilo baš važno, u 83. minutu. Pritiskao je odbranu i izborio se za loptu. Izuzetno me raduje da vidim da je uključen u igru ekipe i da nije fokusiran samo na davanje golova.

pročitajte još:

Sezona je po Aleksandra Mitrovića počela na sjajan način, jedino što možemo da mu poželimo za 27. rođendan je da se tako i nastavi. A danas nek slavi “za sve pare”. Kada vodiš tim koji je lider na tabeli, imaš šta i proslavljati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike