"Glava ohlađena", Dekijev utisak isti: Ne znam da li vam je jasno koliko je bitna ova pobeda!

16.09.2021

20:00

0

Trener crveno-belih prezadovoljan posle trijumfa nad Bragom

"Glava ohlađena", Dekijev utisak isti: Ne znam da li vam je jasno koliko je bitna ova pobeda!
Copyright Dejan Stanković foto: MN Press

Trener Zvezde Dejan Stanković nije krio zadovoljstvo posle velike pobede nad Bragom. Odmah posle meča, u izjavi za TV “Arena sport”, mladi strateg je pokazao emocije kao nikad od kako je seo na klupu srpskog prvaka, ali i kada se “glava ohladila”, utisak je ostao isti.

Ne znam da li vam jasno koliko je bitna ova pobeda. Braga je strašan tim, ali mi smo uspeli da se dignemo posle primljenog gola i to me dosta raduje. Nismo odstupili od naše igre. Činjenica je da smo morali više da trčimo, takođe velika podrška nam je bila sa tribina, atmosfera na Marakani je bila fenomenalna i ovo što može da se doživi na nešem stadionu nešto je posebno. Ona nam je dala snagu, a ne strah. Najvažnije da smo mi pobedom startovali u Ligi Evrope i da su svih 11 momaka pokazali karakter – kazao je Stanković.

Trener crveno-belih nije hteo previše da razmišlja o Partizanu, napominjući da su sve utakmice bitne do kraja sezone.

Pročitajte još

Još ne razmišljamo o nedeljenom meču. Momci prvo nek se odmore, a sutra ćemo da počnemo da razmišljamo o narednom protivniku. Sve utakmice su za nas bitne do kraja sezone. Važno je da smo krenuli sa tri boda u Ligi Evrope, a sledećem meču polako, ima vremena – zaključio je Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike