Ko kaže da igračima Zvezde i Partizana nije u mislima derbi? Zdjelar je iskren: Naravno da sam glavom već na toj utakmici

17.09.2021

06:37 >> 07:21

0

Autor: Milan Nastić

Kapiten crno-belih jedva čeka duel sa večitim rivalom

Ko kaže da igračima Zvezde i Partizana nije u mislima derbi? Zdjelar je iskren: Naravno da sam glavom već na toj utakmici
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana pobedom nad Anartozisom rezultatom 2:0 startovali su u Ligi konferencija, ali po rečima kapitena Saše Zdjelara to je već iza njih i okreću se nedeljnom derbiju protiv Crvene zvezde.

Dok većina aktera još neće da priča na tu temu, tako ne misli fudbaler crno-belih, koji je poručio da je mislima već na toj utakmici.

Svaki novi derbi sa Zvezdom je bitan, sigurno da se pripremamo i pripremićemo se jako dobro. Naravno da mislimo na derbi i glavom smo na toj utakmici sada – istakao je Saša Zdjelar.

Pročitajte još

Kapiten Partizana osvrnuo se i na Anartozis, napominjući da su odigrali jednu dobru utakmicu na Kipru.

Sigurno da je jedna dobra utakmica iza nas. Nije bio dobar start, golovi su došli u pravom momentu i utakmicu smo priveli kraju na pravi način. Otišli smo na poluvreme sa vođstvom, znali smo da će da izađu dosta agresivniji u nastavku. Ovo je dobar rezultat, idemo kući sa bitnom pobedom – zaključio je Zdjelar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike