Stanković video dobar derbi: Uvek hvalim, ali sada nam je nedostajao karakter (VIDEO)

19.09.2021

18:40 >> 18:50

0

Bez pobednika u 165. večitom derbiju

Stanković video dobar derbi: Uvek hvalim, ali sada nam je nedostajao karakter (VIDEO)
Copyright MN Press

Podelili su bodove fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u 165. večitom derbiju.

Trener crveno-belih Dejan Stanković rekao je u izjavi za TV Arena sport da je zadovoljan izdanjem svojih fudbalera.

– Lep, korektan derbi. Zadovoljan sam izdanjem mojim momaka. Treba karaktera za ovakvu utakmicu. Uvek sam tu da pohvalim, ali moram i da kažem da fali karakter. Ovako teške, prelomne utakmice, fali malo više karaktera, čvrstoće. Idemo dalje – rekao je Stanković i dodao:

– Čestitam Partizanu na fer, korektnoj borbi. Prštalo je na terenu. Ne verujem da je iko zadovoljan kada igra nerešeno. Pozdrav za Saleta koji radi odličan posao, i moje momke koji nisu posustali 90 minuta.

Stanković je posebno ponosan zbog činjenice da su se u derbiju istakli mladi Zvezdini fudbaleri koji su ušli sa klupe, Marko Lazetić i Petar Stanić.

– Derbi je lep i čudan, to govorim od kad sam došao u Zvezdu. On odvuče na neku stranu kako mu se ćefne. Kontrolisali smo utakmicu do gola, nismo imali problema, imali smo prečku, jedan na jedan sa golmanom… Uglavnom, tako biva, ne uđemo dobro u blok – naveo je trener crveno-belih.

– Probao sam da promenim, ne menja puno da li ću izgubiti 1:0 ili 2:0. Preponosan sam na decu koja su ušla, baš mi je drago, to verovatno niko nije ni očekivao, i saradnici su rekli da su pali u nesvest. Ali, to su naša deca, oni se ne plaše – istakao je Dejan Stanković za TV Arena sport.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike