O, Ademe, samo idi! Ovako Turci ispraćaju Ljajića iz Bešiktaša jer se pojavila nova ponuda

21.09.2021

07:40 >> 07:43

0

Mediji su izgubili meru proistojnosti kada je u pitanju srpski fudbaler

O, Ademe, samo idi! Ovako Turci ispraćaju Ljajića iz Bešiktaša jer se pojavila nova ponuda
Copyright Adem Ljajić Profimedia

Netrpeljivost koju turski mediji pokazuju prema doskorašnjem srpskom reprezentativcu Ademu Ljajiću ne može se jednostavno objasniti. Portali i štampani mediji utrkuju se ko će ga pre “ispratiti” iz Bešiktaša, a kada odbije ponudu obično za to okrive njegovu devojku Zubejdu.

Jedan od portala u tekstu pod naslovom “O, Ljajiću, samo idi! Ponuda iz Meksika kao žila kucavica”, piše da je srpski fudbaler dobio sjajnu ponudu iz Meksika, od vodećeg kluba, koji je spreman da pokrije najveći deo njegove plate u Bešiktašu.

Isti portal “Fotospor” piše da od celog posla neće biti ništa, jer kod Ljajića ne postoji želja za promenom sredine i podseća na njegov slučaj sa ponudom iz Moskve od Spartaka, koja je propala jer devojka nije želela da živi u ruskoj prestonici.

Za Ljajića su pisali i da je bio na korak od povratka u Partizan, što je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev nedavno demantovao, a bilo je reči i njegovoj selidbi na Bliski istok.

Ljajić je ušao u poslednju godinu ugovora sa Bešiktašom u kojoj će turski šampion morati da mu isplati na ime mesečnih plata iznos od 3.200.000 evra.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike