Suarez uništio istorijsku noć Srbina! Stefan Mitrović skinuo Hetafeovo prokletstvo koje je trajalo 3607 dana!

21.09.2021

20:20 >> 20:25

0

Autor: Adam Štulić

Atletiko Madrid u finišu okrenuo” meč i slavio

Suarez uništio istorijsku noć Srbina! Stefan Mitrović skinuo Hetafeovo prokletstvo koje je trajalo 3607 dana!
Copyright Stefan Mitrović slavi gol protiv Atletika foto: Profimedia

Imaće za čime da žale Stefan Mitrović i Hetafe posle utakmice sa šampionom. Madridski Atletiko stigao je na stadion “Alfonso Perez” kao veliki favorit, ali je tek u poslednjih desetak minuta uspeo da, posle preokreta, upiše nova tri boda – 2:1.

Istorijsku noć Hetafea i srpskog defanzivca uništio je Luis Suarez, ali i fudbaler domaćeg tima Karles Alenja, koji je, pri minimalnom vođstvu svog tima, u 74. minutu dobio crveni karton.

Kada je u poslednjim sekundama prvog poluvremena reprezentativac “orlova”, na asistenciju saigrča iz reprezentacije Nemanje Maksimovića, zatresao mrežu Jana Oblaka u Hetafeu je zavladalo neopisivo slavlje. Jer, tandem Srba je na taj način skinuo prokletstvo domaćina koje je trajalo 3607 dana. Tačno devet godina, deset meseci i 15 dana trebalo je Hetafeu da postigne gol protiv “jorgandžija”.

Pročitajte još

Nažalost po domaćina, sve je pošlo nizbrdo kada je crveni karton dobio Alenja, jer samo četiri minuta kasnije urugvajski napadač je poravnao rezultat, da bi u 90. minutu doneo četvrti trijumf ekipi Dijega Simeonea ove sezone.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike