Glavobolja za Partizan, Gent i Flora se ne šale, šuterski baš raspoloženi, Anartozis enigma!

30.08.2021

08:18 >> 09:21

0

Autor: Milan Nastić

Protivnici crno-belih u Ligi konferencija razbili svoje protivnike u prvenstvima Belgije, odnosno Estonije

Glavobolja za Partizan, Gent i Flora se ne šale, šuterski baš raspoloženi, Anartozis enigma!
Copyright MN Press

Protivnici Partizana u Ligi konferenacija bili su šuterski raspoloženi u svojim ligama.

Gent je razbio poznati Briž sa 6:1, dok je Flora u letonskom prvenstvu peterdom (5:1) pobedila Legion, čime su još jednom pokazali da su jedna od najboljih ekipa u svojoj zemlji.

Jedino još Anartozis nije startovao u kiparskom prvenstvu, oni su svoj meč prvog kola trebalo da odigraju 22. avgusta, ali taj duel je odložen, a ovog vikenda nisu se igrale utakmice zbog obaveza reprezntacije Kipra za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Pročitajte još

To znači da Partizanu neće biti nimalo lako u mečevima protiv Genta, Flore i Anortoziusa, koji su pokazali da su odlične ekipe i da su timovi za respekt.

Gent se posle pet utakmica u belgijskom prvenstvu nalazi na 11. mestu, sa jednom utakmicom manje u odnosnu na druge ekipe, dok je Flora treća, ali ima tri utakmice manje u odnosnu na prvoplasiranu ekipu Levadije.

Jedina enigma je Anartozis, koji još nije startovao u kiparskom prvnestvu, pa će oni biti najveća nepoznanica za trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića, a upravo srpski predstavnik u prvom kolu Lige konferencija 16. septembra igra će sa timom iz Famaguste.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike