Povratak iz Arabije: Partizan vraća iskusnog fudbalera

30.08.2021

11:04

0

Ugovor bi bio na godinu dana, uz mogućnost produžetka

Povratak iz Arabije: Partizan vraća iskusnog fudbalera
Copyright MN Press

Prelazni rok se približava kraju, a Nemanja Miletić je na putu povratka u Partizan. Defanzivac je proteklu sezonu proveo u Saudijskoj Arabiji, u Al Raedu, ali je sada ugovor sporazumno raskinut. Ipak, Al Raed će morati da isplati Miletiću zagarantovanu zaradu u naredne dve sezone, koliko ga je vezivao ugovor.

Prema saznanjima Telegrafa, u naredna dva dana transfer će biti i ozvaničen u javnosti. Načelno je dogovoreno da fudbaler potpiše jednogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka saradnje, ukoliko obe strane budu zadovoljne.

Miletić je u Humsku stigao u leto pre četiri godine i to kao štoper. Vremenom je prekomandovan na poziciju desnog beka, a za crno-bele je odigrao 141 zvaničan meč u svim takmičenjima, u kojima je postigao devet golova i upisao osam asistencija, uz tri osvojena Kupa Srbije i dva plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

Milan Rodić i Nemanja Miletić, MN Press

Aleksandar Stanojević bi u tom slučaju imao još jednu opciju, uz već postojeći kadar u vidu Igora Vujačića, Siniše Saničanina, Bojana Ostojića i Mateje Đorđevića.

Partizan je trenutno na vrhu tabele Superlige sa maksimalnim učinkom, šest od šest. Takođe, sledi i pauza u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike