Partizan ostaje bez kapitena u poslednji čas? Crno-beli se odmah aktivirali na tržištu, nisu hteli rizik

31.08.2021

12:56

0

Ima više ponuda, jedna mu je posebno zanimljiva

Partizan ostaje bez kapitena u poslednji čas? Crno-beli se odmah aktivirali na tržištu, nisu hteli rizik
Copyright Lazar Marković/FK Partizan

Odjeknula je vest da Partizan dovodi krilo iz Holandije. Kvinsi Menig iz Tventea dolazi na lekarske preglede, posle čega bi trebalo da usledi potpisivanje ugovora.

Klubovi nisu mogli da se dogovore oko obeštećenja, ali na kraju su se navodno našli na 700.000 evra. Ipak, navijači se pitaju zašto je Partizan odlučio da reaguje pred kraj prelaznog roka, iako je ranije javno govoreno da pojačanja neće biti.

Sada nam stiže odgovor: kapiten Lazar Marković ima ponudu da ide! Kako piše Telegraf, traži ga Altaj iz Izmira. I nije jedini.

Turci su poslali konkretnu ponudu, stigli su papiri, ali Marković se navodno nećka. Njega privlači poziv iz Italije, koji je za sada samo na reč.

Marković je na pripremama imao pozive iz Kine, Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali nije hteo da sa 27 godina igra u takvim ligama, iako je novac bio veliki.

U Tursku ga je navodno zvao Duško Tošić, koji je i dalje aktivni fudbaler, ali koji se očigledno sprema za menadžerski posao.

Ipak, Marković bi radije u Seriju A, odakle je stigao jedan poziv. Iako nije poznato ime kluba, to je verovatno Venecija, koja jedina ima para u donjem delu tabele.

Popularni “Markec” je navodno pre nekoliko dana rekao treneru Aleksandru Stanojeviću da bi prihvatio tu ponudu, jer hoće da se oproba u Seriji A. Ipak, “papir” iz Italije nije stigao do danas.

Crno-beli očigledno nisu hteli da rizikuju, pa su se odlučili za Meniga.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike