Partizanova misija ispunjena! Humska čeka promociju tandema!

31.08.2021

18:24 >> 18:28

0

Autor: Adam Štulić

Aleksandar Stanojević dobio dva pojačanja za nastavak sezone

Partizanova misija ispunjena! Humska čeka promociju tandema!
Copyright MN Press

Sačekali su čelnici Partizana ishod kvalifikaija za Ligu konferencija kako bi videli da li ima potrebe da reaguju do kraja prelaznog roka. Aleksandar Stanojević je sa timom uspešno odradio svoj deo posla, kao i rukovodstvo „valjka“ poslednjeg dana letnje fudbalske pijace.

Partizanov strateg može mirno na mini odmor usled dvonedeljne reprezentativne pauze, pošto su crno-beli u razmaku od nekoliko sati uspešno priveli kraju dva posla.

Kako pišu beogradski mediji, Nemanja Miletić i Kvinsi Menig utanačili su sve detalje saradnje sa srpskim viceprvakom i staviće se na raspolaganje šefu struke u nastavku sezone i borbi na tri fronta.

Iskusni defanzivac, koji se na Topčidersko brdo vraća posle sezone provedene u saudijskom Al Readu, dok holandski ofanzivac stiže iz Tventea.

Pročitajte još

Miletić bi u Humskoj trebalo d bude promovisan u sredu, kada bi u Beogradu, na lekarskim pregledima i potpisu ugovora, trebalo da se pojavi i Menig, čija će promocija, ukoliko sve protekne prema očekivanjima, biti održana dan kasnije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike