Veliki potez Zvezde! Za iskusnog defanzivca spreman ugovor do kraja karijere!

01.09.2021

18:11 >> 18:15

0

Autor: Adam Štulić

Crveno-beli žele da zadrže levog beka do 2025. godine

Veliki potez Zvezde! Za iskusnog defanzivca spreman ugovor do kraja karijere!
Copyright Milan Rodić, Stanislav Karasi i Marko Gobeljić foto: MN Press

Traži Crvena zvezda pojačanje na poziciji levog beka, ali je to ne sprečava da u jeku potrage napravi potez u maniru najvećih klubova. Čelnici crveno-belih spremili su ugovor do kraja karijere za Milana Rodića, piše portal „Mozzart sport“.

Podsetimo, iskusni defanzivac, koji se leta 2017. godine vratio na stadion „Rajko Mitić“, želeo je u toku sinoć završenog prelaznog roka da promeni sredinu. Osetio je Rodić zasićenje srpskim fudbalom i pritiskom koji sa sobom nosi konstantno igranje u dresu srpskog šampiona, ali kako nije dobio odgovarajuću ponudu ostao je u ekipi Dejana Stankovića.

Kako piše beogradski portal, Rodić je u međuvremenu „namestio glavu“ za ostanak na najvećem srpskom stadionu, a čelnici crveno-belih odlučili su da mu ponude ugovor do 2025. godine.

Rodić je u prethodne četiri godine bio jedan od najstandardnijih igrača Crvene zvezde, s kojom je u tom periodu osvojio četiri titule i jedan Kup, a uz to bio je među herojima dvostrukog ulaska u Ligu šampiona.

Pročitajte još

Takođe, izvestan ostanak Milana Rodić ne isključuje mogućnost angažovanja novajlije na njegovoj poziciji, a prethodnih dana sa crveno-belima su se povezivali ranski reprezentativac Milad Mohamadi i velika nada Bode Glimta Andre Bjorkan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike