Borjan: Ne stajemo ovde; Milunović: Ovo je rezultat svlačionice

26.11.2020

20:29 >> 20:32

0

Autor: Adam Štulić

Borjan: Ne stajemo ovde; Milunović: Ovo je rezultat svlačionice
Copyright Tanjug/AP Photo/Olivier Matthys

Fudbalere Crvene zvezde još jedan bod u preostale dve utakmice Lige Evrope deli od proleća u Evropi.

Crveno-beli su posle startnog poraza od Hofenhajma nanizali tri pobede, poslednju, u četvrtom kolu, na gostovanju protiv Genta – 2:0.

Crveno-beli su poveli na isteku prvog minuta igre golom Njegoša Petrovića, a trijumf je overio Nemanja Milunović pogotkom u 58. minutu meča.

VIDEO: Njegošev “projektil” u 1. minutu za vođstvo Zvezde

– Nisam očekivao da ću dati gol, uvek ističem da nije ni važno ko je strelac. Drago mi je da sam to bio ja i da smo posle toga mogli mirnije da privedemo utakmicu kraju. Najbitnije je da smo danas još jednom pokazali da smo ekipa i da smo zasluženo pobedili – kazao je Milunović.

Crveno-beli su u Belgiji bili znatno oslabljeni neigranjem Aleksandra Kataija, Milan Rodića, Marka Gobeljića, Gelora Kange, Seku Sanogoa…

– Svaki igrač mnogo nedostaje, pogotovo kada se igra četvrtak-nedelja, kada imamo obaveze u prvenstvu i Kupu, uz Ligu Evrope. Pohvalio bih momke koji su zamenili igrače koji nisu igrali. Pokazali su da svako željno čeka svoju priliku i šansu, pohvalio bih Vukanovića koji danas nije igrao na svojoj poziciji, odigrao je dobru utakmicu. Svlačionica nas drži, ovo je njen rezultat. Svi dišemo kao jedan – kazao je Milunović.

VIDEO: Ben “u trepavicu”, Milunović za 2:0

Saigračima koji nisu bili u Belgiji pobedu je posvetio kapiten Milan Borjan.

– Još jedna pobeda i ne stajemo ovde. Svaka čast momcima za večeras, preponosan sam na njih, na ceo stručni štab. Mislim i da su navijači ponosini, jer ovo je istorijsko šta mi radimo – kazao je iskusni čuvar mreže i dodao:

– Uvek verujem u ovu ekipu. Moraš da veruješ u ovakve momke koji su danas ostavili srce na terenu, pokazali su još jednom koliko vole Zvezdu, navijače… Zato smo i pobedili. Idemo dalje, probaćemo da budemo prvi u grupi. Sve ćemo da damo od sebe, već sledeće nedelje protiv Hofenhajma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike