Mesijevi slobodnjaci, to dva golmana ne bi odbranila: Argentinac skida paučinu iz ćoškova (VIDEO)

02.09.2021

18:02 >> 18:56

0

Fudbaler PSŽ impresivan i na treningu sa reprezentacijom

Mesijevi slobodnjaci, to dva golmana ne bi odbranila: Argentinac skida paučinu iz ćoškova (VIDEO)
Copyright Printscreen / Instagram / Leomessi

Nije neka velika mudrost konstatovai da je Lionel Mesi jedan od najboljih fudbalera na svetu.

Pokazivao je to godinama i godinama u dresu Barselone i reprezentacije Argentine, verujemo da će nastaviti da servira čarolije i u dresu PSŽ, a ako je suditi po snimcima koji stižu sa jednog od treninga koje je odradio sam nacionalnim timom, biće upravo tako.

Znamo odavno i da je majstor slobodnih udaraca, a sada donekle znamo i zašto je to tako. Jedan deo treninga Mesi odvaja isključivo za taj segment igre i uporno ponavlja šuteve sa distance.

Radi Argentinac na snazi i preciznosti podjednako i kad poklopi sve parametre onda takav udarac ne može niko da odbrani. Što bi se reklo, ne bi ga odbranila ni dva golmana.

Upravo tako je izgledao trening sa nacionalnim timom pred dule koji će Argentina igrati u Venecueli dva sata posle ponoći. Apsolutno impresivno izgleda šut koji Mesi izvede i poskida paučinu iz ćoškova gola.

pročitajte još:

Desi mu se naravno i da promaši, ali i taj promašaj izgleda tako da se stativa trese i trese, a svi pristuni mogu samo uz divljenje da gledaju kompletan prizor. Jednostavno je, ništa osim divljenja i uživanja nije ni moguće.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike