Transfer farsa nije mogla da prođe bez posledica: Mbape zbog povrede napustio kamp reprezentacije!

02.09.2021

20:56 >> 21:16

0

Autor: Adam Štulić

Francuski superstar se vratio u PSŽ na rehabilitaciju

Transfer farsa nije mogla da prođe bez posledica: Mbape zbog povrede napustio kamp reprezentacije!
Copyright Kilijan Mbape foto: Profimedia

Transfer farsa u finišu prelaznog roka nije moglo da prođe bez posledica. Jer, koliko god najbolji fudbaleri sveta bili ušuškani u svojim milionskim ugovorima, kada žarko žele da promene sredinu teško im je da „nameste glavu“ kada stvari ne pođu onako kako su zamislili.

A upravo se to desilo Kilijanu Mbapeu, koji je zbog povrede na meču protiv selekcije BiH (1:1) napustio kamp francuske reprezentacije i neće moći da pomogne saigračima u duelima sa Ukrajinom i Finskom.

Podsetimo, francuski superstar je po svaku cenu želeo u Real, Madriđani su do poslednjeg sekunda pokušavali da postignu dogovor sa PSŽ, koji je istrajao u nameri da ovog leta spusti rampu na Mbapeov odlazak, pa i po cenu da za godinu dana ode sa „Parka prinčeva“ bez centa obeštećenja, kada mu istekne ugovor.

I koliko god as „svetaca“ spolja odavao utisak potpune mirne osobe, nema dileme da je u njemu poslednjih dana sve kuvalo, pogotovo što se u javnosti sve više spekuliše da su ga čelnici PSŽ prevarili i nisu ispoštovali, navodni, usmeni dogovor koji su imali.

Pročitajte još

Velika količina stresa, nažalost, brzo je došla na naplatu kod projektovanog naslednika Kristijana Ronalda i Lea Mesija, koji se zbog povrede potkolenice vratio u svoj klub, kako bi nastavio sa rehabilitacijom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike