Ćuti, radi i bori se! Tako se vraća kult reprezentacije: Stojković ozbiljno pristupa meču sa Luksemburgom

03.09.2021

12:57 >> 13:07

0

Selektor Orlova ističe koliko je bitna podrška navijača

Ćuti, radi i bori se! Tako se vraća kult reprezentacije: Stojković ozbiljno pristupa meču sa Luksemburgom
Copyright MN Press

Posle pripremne utakmice sa Katarom u kojoj su fudbaleri Srbije napunili mrežu rivala (4:0), u subotu ih očekuje nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Utakmica sa Luksemburgom igra se od 18.00 na sadionu Rajko Mitić, a selektor Dragan Stojković najavljuje maksimalno ozbiljan pristup duelu jer je to jedini način da se među ljude vrati kult reprezentacije.

– Moramo da ćutimo i puno radimo. Da se borimo, jer jednostavno to je formula kako se vraća vera u srpski fudbal i kako reprezentacija Srbije mora da pridobije tu ogromnu podršku koja je jako bitna. Poštujem Luksemburg, šest bodova nisu slučajnost. Sinoć smo analizirali i dugo gledali njihovu igru, ekipa su koja može da napravi problem. Ali od nas sve zavisi. Mi ćemo to najozbiljnije shvatiti i nemam dilemu da će igrači dati maksimum u tom momentu – poručio je Stojković, pa se setio i šta je o narednom rivalu mislio na početku kvalifiakcija:

– Rekao sam da će to biti jedan od najtežih mečeva i stojim pri tome. To je poruka za moje igrače. Ovo su najteže utakmice koje su u javnosti unapred dobijene, a da biste pobedili morate da budete na vrhunskom nivou. Verujem da će biti teška utakmica ali i da ćemo prebroditi taj problem.

Pročitajte još:

Šef stručnog štaba Orlova rekao je i da još od četvrtka zna startnih 11 za utakmicu sa Luksemburgom.

– talno govorim da smo mi tim i da moramo da gajimo kolektivni duh, nebitno ko je na klupi ko u satrtnih 11. Igrači razumeju kako mi vidimo naš tim što me jako raduje naravno. Nebitno da li će početi ili ući u igru, važno da Srbija igra lep fudbal koji će doneti rezultat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike