Odličan start Stojketa i Vuka! Partizanovci trijumfovali u Saudijskoj Arabiji u dve kategorije

04.09.2021

11:45

0

Golman i trener Al Fejhe imaju razloga za ponos i zadovoljstvo

Odličan start Stojketa i Vuka! Partizanovci trijumfovali u Saudijskoj Arabiji u dve kategorije
Copyright Vladimir Stojković/FK Partizan, Vuk Rašović/MN Press

Doskorašni golman Partizana Vladimir Stojković potvrdio je i u Saudijskoj Arabiji da je tokom letnje pauze dobro radio i brzo došao do prave forme.

Aktuelni čuvar mreže kluba Al Fejha proglašen je za najboljeg golmana šampionata Saudijske Arabije za prethodni mesec, nakon što je posle tri odigrana kola primio samo dva pogotka.

Istovremeno, u izboru za trenera meseca trijumfovao je trener istog kluba Vuk Rašović, pošto je njegova ekipa iz pozicije totalno autsajdera osvojila sedam bodova.

Al Fejha zauzima prvo mesto ispred Al Hilala zbog bolje gol razlike. Pored Stojkovića u timu su još grčki reprezentativac Kirijakos Papadopulos, kao i bivši fudbaler Radnika i Čukaričkog, Ganijac Samjuel Ovusu, koji je u prošloj sezoni nastupao za Al Ahli dok je trener bio Vladan Milojević.

Vuk Rašović je već radio u Saudijskoj Arabiji kada je u sezoni 2017/18 predvodio Al Fejsali. Te godine je proglašen za najboljeg trenera lige, jer je sa totalnim autsajderom uspeo da dođe do finala Kupa i da ih dovede do 6. pozicije na tabeli.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike