U pitanju je ozbiljna cifra, Zvezda tužila Al Ahli za 700.000 dugovanja zbog Marina

04.09.2021

11:51 >> 12:30

0

Autor: Milan Nastić

Saudijci nisu isplatili treću ratu obeštećenja

U pitanju je ozbiljna cifra, Zvezda tužila Al Ahli za 700.000 dugovanja zbog Marina
Copyright MN Press

Kao što je juče rekao poslovni direktor Crvene zvezde Marko Petrović, oni takođe imaju dosta potraživanja od ostalih klubova.

Jedan od njih je Al Ahlijem za koji je nastupao Marko Marin, koji je pre dve godine otišao sa Marakane, ali klub iz Saudijske Arabije nije do kraja ispoštovao finansijske obaveze prema srpskom predstavniku, piše Mozzart.

Naime, crveno-beli su se dogovorili sa Al Ahlijem da obeštećenje od 2.250.000 evra plate u tri rate, prve dve su isplaćene, ali treća u iznosu od 700.000 evra nije ispoštovana zbog čega je Zvezda tužila klub iz Saudijske Arabije sudu FIFA.

– Na današnji dan Crvena zvezda ima potraživanja od nepunih 3.000.0000 evra od čega je preko 1.000.000 dospelo na naplatu. Za veći deo istih smo utužili druge klubove pred FIFA i CAS – objasnio je Petrović.

Marin je u januaru 2020. otišao sa Marakane, za Al Ahli je odigrao 27 utakmica, kasnije je bio pozajmljen Al Raedu, da bi juna ove godine raskinuo saradnju sa Arapima i trenutno je slobodan u izboru nove sredine.

Pročitajte još

Podsetimo, da je Leće juče objavio da je tužio crveno-bele zbog neplaćene pozajmice Filipa Falka.

Na tu temu je pričao i Marko Petrović, koji je potvrdio da klub duguje timu sa juga Italije 1.000.000 evra, ali i da Zvezda čeka da naplati dugovanja koja ostali klubovi imaju prema crveno-belima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike