Novi napadač na Čairu: Radnički jači za iskusnog Ukrajinca (FOTO)

06.09.2021

11:56 >> 12:06

0

Jevgenij Pavlov došao da daje golove

Novi napadač na Čairu: Radnički jači za iskusnog Ukrajinca (FOTO)
Copyright FOTO: FK Radnički Niš

Velike ambicije imali su u Radničkom iz Niša na početku sezone, ali je situacija takva da su posle 7 odigranih kola u donjem delu tabele Superlige Srbije.

Zbog toga je već došlo do smene na klupi kluba iz Čaira, a radi se i na pojačavanju konkurencije u igračkom taboru. Od ovog ponedeljka Nišlije su jače za iskusnog napadača.

Ukrajinac Jevgenij Pavlov ima 30 godina, visok je 191cm i ima bogati internacionalnu karijeru, a u Radničkom od njega očekuju da poboljša efikasnost.

Pavlov je igrao za sve mlađe selekcije rprezentacije Ukrajine. Klupsku karijeru počeo je u Volinu iz Lucka, a igrao je za Sevastopolj, Sokol Saratov, mađarski Vašaš, Doksu sa Kipra, kao i za naše klubove Mladost iz Lučana i Radnik iz Surdulice.

-Igrao sam već za dva tima u Srbiji i za to vreme sam upoznao ovdašnje prilike. Znam da je Radnički klub sa bogatom istorijom, da je jedan od najznačajnijih klubova u Srbiji i zadovoljstvo mi je što ću braniti
njegove boje. Poznajem kvalitet Superlige Srbije i smatram da je Radničkom mestu u njenom vrhu – rekao je Jevgenij, pa dodao:

Standings provided by SofaScore LiveScore

– Došao sam ovde da igram i da svojim iskustvom i golovima pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Moj zadatak je da postignem što više golova i verujem da ću biti uspešan. Neke od saigrača poznajem, ostali su me sjajno prihvatili i neću imati problem sa prilagođavanjem. Imamo kvalitetenu ekipu, mladog trenera i sve uslove da ispunimo očekivanja uprave i navijača. Radujem se predstojećim izazovima.

pročitajte još:

Priliku da pokaže svoje fudbalsko umeće domaćin navijačima Pavlov bi mogao da dobije već u nedelju, kada, sa početkom od 16.55 na Čair dolazi ekipa Voždovca, petoplasirana ekipa Superlige Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike