Ronaldo zabranio majci da gleda fudbal: Ostao sam bez oca, neću i tebe da izgubim!

06.09.2021

09:20 >> 11:55

0

Portugalac se ispovedio Englezima

Ronaldo zabranio majci da gleda fudbal: Ostao sam bez oca, neću i tebe da izgubim!
Copyright Ronaldo sa majkom/Printsceren Instagram

Navijači Mančester junajteda s nestrpljenjem čekaju subotu 11. septembar kada će ponovo u dresu “crvenih đavola” videti Kristijana Ronalda.

Na “Old Traford” stiže Njukasl i svi su uvereni da će na teren istrčati i slavni Portugalac. Odatle je i normalno da Ronaldo daje više intervjua na Ostrvu nego ikada ranije. U jednom od njih, datom za “Dejli mejl”, Kristijano je priznao nešto što dosad nije bilo poznato, a tiče se njegove majke Marije Dolores.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)


– Zabranio sam majci da gleda velike utakmice, ne dozvoljavam joj. Rekao sam joj: “Slušaj, nemam više oca. Ne želim da izgubim i majku, pa zbog toga nećeš gledati četrvrtfinala, polufinala i finalne utakmice” – otkrio je Ronaldo, pa dodao da misli da je to bilo najbolje rešenje:

pročitajte još:

– Ne razumem zašto je uvek toliko nervozna. Dva puta se onesvestila na stadionu dok je gledala moje utakmice. Sada je okružena prijateljima tokom utakmice i ide u šetnju pored kuće.

Kristijano Ronaldo se nedavno, u spektakularnom transferu iz Juventusa, posle 12 godina vrtio u Junajted, i ponovo zadužio svoju “sedmicu”, a navijači se nadaju da će na “Old Trafordu” briljirati kao i u periodu od 2003. do 2009. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike