Ronaldo po drugi put među svojima: Sve oči će danas biti uprte u Old Traford

11.09.2021

05:17 >> 06:36

0

Očekuje se spektakl u duelu Mančester junajteda i Njukasla

Ronaldo po drugi put među svojima: Sve oči će danas biti uprte u Old Traford
Copyright Kristijano Ronaldo foto: Profimedia

Pauze u šampionatima širom sveta zbog reprezentativnih obaveza su iza nas.

Fudbalska lopta ponovo će se zaktorljati i u Premijer ligi, a kotrljanje sa Old Traforda biće u centru pažnje svih ljubitelja fudbala na planeti.

Za 16.00 zakazan je početak utakmice između Mančester junajteda i Njukasla, utakmice koja bi trebalo da bude spektakularna. Utakmice na kojoj će se po drugi put u karijeri sa sedmicom na crvenom dresu pojaviti Kristijano Ronaldo.

Novi debi Portugalca je više nego izvestan, baš kao što je izvesno da će stadion Mančestera biti ispunjen do poslednjeg mesta. Uz to će, nema sumnje, milioni i milioni gledalac biti zakovano ispred televizora i čekati neku novu magiju popularnog CR7.

Ronaldo je dres Mančester junajteda nosio od 2003. do 2009. godine, na 196 utakmica postigao 84 gola, ali postao i jedna od ikona velikog engleskog kluba. U drugom mandatu navijači od njega očekuju slična, ako ne i bolji učinak.

A da će koliko danas moći da uživaju u očekivanoj magiji potvrdio je i menadžer kluba Ole Gunar Solskjer.

– Odradio je dobru nedelju sa nama i definitivno će se naći na terenu u nekom trenutku utakmice. To je sigurno – poručio je Norvežanini, pa dodao:

– Svi, narvno, znamo šta je sve postigao u karijeru, ali ovde je došao da bi osvojio još više i postavio neke nove standarde. To je ono što Ronaldo radi, on ćivi ćivot disciplinovano, kao vrhunski profesionalac.

pročitajte još:

Mančester junajted trenutno se nalazi na trećoj poziciji Premijer lige sa sedam osvojenih bodova, koliko imaju i drugoplasirani Vest Hem, odnosno zbog gol razlike lošije plasirani Čelsi, Liverpul i Everton. Na čelu je Totenhem sa maksimalnih devet bodova posle tri odigrana kola.

U isto vreme kada duel počnu Mančester junajted i Njukasl snage će u još jednoj velikoj utakmici odmeriti Lester i Mančester siti, a igraće još Arsenal i Norič, Sautempton i Vest Hem i Brentford i Brajton. Od 18.30 na teren će fudbaleri Čelsija i Aston Vile, koji zaključuju subotnji program.

U nedelju će biti odigrana samo utakmica između Lidsa i Liverpula (17.30), dok je poslednji meč 4. kola Premijer lige na programu u ponedeljak od 21.00, a sastaće se Everton i Barnli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike