Dete Milana ispunilo san, ali Inter nije pobedio: Sjajna utakmica i goleada na Marasiju

12.09.2021

13:18

0

Tim Simonea Inzagija ovog puta samo do boda

Dete Milana ispunilo san, ali Inter nije pobedio: Sjajna utakmica i goleada na Marasiju
Copyright Federiko Dimarko, Tanjug/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

“Letelo je perje” na sve strane, ali šampion Italije nije uspeo da pokori “Marasi”. Inter je u prvom današnjem meču trećeg kola Serije A odigrao 2:2 u gostima Sampdoriji.

Posle dve pobede tim Simonea Inzagija upisao je i prvi remi. Za sada jedino Napoli ima sve tri pobede. Lacio, Roma i Milan su na po dve, ali njih tek čekaju okršaji trećeg kola.

Uprkos egzodusu i odlasku važnih igrača, Inter je u prva tri kola pokazao da će moći da se bori za vrh Serije A. A pokazao je i da će biti pravo uživanje gledati njihove utakmice.

Videli smo četiri gola, od čega su tri bila baš posebna. Sampdorija nije zaslužila poraz, ali ni pobedu, tako da će sačekati još malo na svoj prvi trijumf u sezoni, posle poraza i remija.

Goleadu je otvorio dete Intera Federiko Dimarko, svojim prvencem u crno-plavom dresu. On je iz “slobodnjaka” sa ivice šesnaesterca pogodio ćošak gola, a Emil Audero je bio nemoćan.

Izjednačenje je doneo Maja Jošida posle loše reakcije Edina Džeka. Ipak, Bosanac se iskupio nešto kasnije kada je na sebe navukao dvojicu čuvara i tako omogućio Lautaru Martinezu da vrati Interu vođstvo.

To je na kraju poništio Tomazo Auđelo na samom početku drugog poluvremena.

Tempo nije opadao, viđene su i druge šanse, ali golova nije bilo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike