Murinja prevario igrač: Dao sam mu prase, jer sam čuo da će biti sam za Novu godinu

03.01.2021

10:38 >> 11:12

0

Portugalac razočaran ponašanjem svojih igrača koji su tokom praznika krišili Kovid protokole

Murinja prevario igrač: Dao sam mu prase, jer sam čuo da će biti sam za Novu godinu
Copyright Printscreen

Nisu samo Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović na tapetu kod svojih klubova zbog neadekvatnog ponašanja prilikom proslave Nove godine. I drugi su kršili “Kovid pravilnik”, ali će ceh platiti samo oni poput srpskih fudbalera čiji su snimci završili na društvenim mrežama.

Pročitajte još

Zajedno sa srpskim tandemom kazne očekuje i trio Totenhema:Erika Lamelu, Đovanija Lo Selsa i Serhija Regilona, jer su kršili ograničenja tokom Božića i Nove godine slaveći praznike u velikom društvu.

– Izuzetno smo razočarani i najoštrije osuđujemo ovu sliku koja prikazuje neke od naših igrača sa porodicom i prijateljima zajedno na Božić, posebno jer znamo koje su žrtve svi u zemlji podneli da bismo ostali bezbedni tokom praznika. Pravila su jasna, nema izuzetaka i redovno podsećamo sve svoje igrače i zaposlene na najnovije protokole i njihove odgovornosti da se pridržavaju i daju primer. Stvar će se rešavati interno – saopštio je klupski portparol “pevaca”.

Ispaštaće i Manuel Lancini iz Vest Hema, koji je bio zajedno sa “pevcima” na nekoj od slika koje su procurele u javnost:

– Klub je postavio najviše moguće standarde svojim protokolima i merama u vezi sa COVID-19, tako da smo razočarani saznanjem o postupcima Manuela Lancinija . rekli su “čekićari”.

Lamela nije bio u timu za meč sa Lidsom, Lo Selso je zbog povrede odsutan, dok je Regilon bio na klupi. Ponašanje igrača razočaralo je i Žozea Murinja:

– Osećamo se razočarano jer igračima pružamo sve informacije, sve uslove… Naravno da nismo zadovoljni. Bilo je to negativno iznenađenje za nas. Regilonu sam dao pečeno prase jer su mi rekli da će Božić provesti sam. Kao što smo videli, nije bio sam – rekao je Murinjo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike