Da li je Maradona napravio testament? Izgleda da je poznat odgovor

28.11.2020 | 14:56

Autor: D. B.

I dalje nije poznato šta će sve od imovine deliti naslednici Argentinske ikone

Copyright Profimedia

Buran ljubavni život, petoro priznate dece, ko zna koliko nepriznatih, smrti i nedostatak testamenta. Sve ovo ukazuje da to što je Dijego preminuo ne znači da se prezime Maradona neće nalaziti u žiži interesovanja medija širom planete.

Dijego nije ostavio testament – navodno je rekao izvor AFP-a koji je veoma blizak sa porodicom pokojnog fudblskog genija.

Poptuna nepoznanica je koliko novca je Maradona uopšte imao. Tokom godina burnog i problematičnog života zaradio je, ali i potrošio bogarstvo. Određene informacije govore da je njegova imovina posle smrti vredna oko 90 miliona dolara (u ovo navodno upada i prava na korišćenje njegovog lika), a pojedini izveštaji kažu da na njegovom bankovonom rečunu stoji tek 100.000 dolara.

Pročitajte još: Sve o burnom porodičnom životu Dijega Maradone

Kada se posvađao sa ćerkom Đianinom, pretio je da će pokloniti sve što ima uključujući i nekretnine, automobile i sponzorske ugovore. Prema zakonima koji važe u Argentini tako nešto je nemoguće. Najviše koliko jedna osoba može da se odrekne je petina ukupne zaostavštine, a najmanje dve trećine moraju da podele supruga i deca.

Sada se pojavljuju i neki koji tvrde da im je Dijego otac, a kako budu proticali dani sigurno će ih biti još više.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam